Hva er kinesiologi

Hvordan har du det egentlig? Opplever du tunge tider og vanskeligheter? Ønsker du å ta tak i livet ditt? Ønsker du forandring, men ikke vet hvordan du skal gå fram?

Enten du har smerter, uro, depresjon, konflikter, sykdom, sorg eller andre problemer i livet ditt, kan det være verdt å prøve denne behandlingsformen Behandling med kinesiologi kan betraktes som en opprydding i en hage full av ugress og uoversiktlig villniss. Ugresset og villnisset er våre UBALANSER og innlærte MØNSTRE, som ikke lengre tjener noen hensikt. Det beste er at det er kroppen din som bestemmer og prioriterer hvordan og i hvilket tempo disse problemene skal løses. Mitt spesialfelt er å avdekke de mønstre som styrer deg i hverdagen, og som får deg til å reagere akkurat som du gjør. Ved å AVBALANSERE (frigjøre) dine mønstre, vil du kunne føle deg mere fri til å være deg selv og ta valg som er riktig for deg. Om du ønsker bedre livskvalitet, fysisk og mentalt, å nå dine mål, få ny innsikt, å blomstre, eller trenger et Pusterom hvor du har fokus på deg selv, så kan mine VERKTØY være til hjelp for deg. Kinesiologi bygger på kroppens egne selvhelbredende krefter, og omfatter hele mennesket...kropp, sinn og sjel. Behandlingsformen er ypperlig til forebygging, da ubalansene viser seg gjennom TESTINGEN lenge før de blir fysiske. TESTING er det unike ved kinesiologien. Det benyttes en muskeltest som avdekker flytende eller blokkert ENERGI. De fleste blir overrasket over hvordantestingen fungerer. Kroppen svarer faktisk ja eller nei.

 

ENERGI

Kroppen vår erenergi . Det testes på flere energisystemer som f.eks meridianenergisystemet, chakrasystemet og organreflekssystemet. Det testes også om ubalansene har en strukturell (fysisk), personlig økologisk (kjemisk), mentalt (tanker/følelser) eller elektromagnetisk sammenheng. Kinesiologen gjør en energifortolkning og søker å finne årsaken til ubalansene i samspill med klienten, og tester fram prioriterte AVBALANSERINGSMETODER. Jeg benytter vestens moderne forståelse av fysiologi/medisin/organer osv i skjønn forening med østens, flere tusen år gamle, forståelse av energi/ helse/medisin f.eks. fem-elementloven (ild, jord, ki, yin, yang, osv.)

 

Energi

Chakra

Energi

Meridianer

 

MØNSTRE

Før vi er fylt 7 år har vi ingen evne til analyse, men tar inn andres sannheter uten filter, og de blir våre sannheter. Mye av det vi senere opplever bekrefter disse sannhetene. De utfolder seg på et underbevisst plan, og kan avdekkes og AVBALANSERES i gjennom kinesiologibehandlingen. Mønstre: Hvis du er blitt sviktet (selv om du ikke husker det), kan du underbevisst tro at du ikke kan stole på noen, og du vil tiltrekke deg mennesker som ikke er til å stole på. Hvis du har måttet være omsorgsperson for en av dine foreldre (som barn) vil du underbevisst tro at du ikke fortjener omsorg og du vil ha problemer med å tiltrekke deg mennesker som er omsorgsfulle eller du vil ha vanskeligheter med å motta omsorg. I enkelte tilfeller kan du ha med deg et problem fra et tidligere liv (for de som tror på det) som trenger å ryddes opp i og forståes.

 

AVBALANSERINGSMETODER/VERKTØY

Som NATURTERAPEUT/kinesiolog benytter jeg flere kjente metoder for å avbalansere klientens ubalanser. Tankefeltterapi, øreakupunktur, fotsone, akupressur, homøopati, coaching, kraniosakralterapi, healing m.m. Jeg blander Dr, Bach's blomstermedisin, og har et lite utvalg krystaller.

 

Dr. Bachs blomstermedisin Meridianer Øre-akupunktur Krystaller

 

NATURTERAPEUT

I tillegg til terapiformen kinesiologi har jeg tatt faget grunnmedisin og VEKS-fag (vitenskap, etikk, kommunikasjon, samfunn) og jeg er medlem i Norsk Forbund av Homeopraktikere, som tilsammen gir meg tittelen naturterapeut. Jeg har taushetsplikt og mitt journalarkiv er innmeldt hos Datatilsynet.

Annet

I tillegg til det allerede beskrevne kan jeg nevne at : Jeg legger stor vekt på å møte mennesket der det er, fordi mennesker er uendelig forskjellig og ethvert menneske er enestående. Det betyr at alle behandlinger utfolder seg forskjellig, selv om jeg følger en PROSEDYRE.

PROSEDYRE

Ved 1. konsultasjon gjøres et journalintervju, demonstrasjon av testingen , en utfyllende nullstilling (slik at testen blir nøyaktig og til å stole på), så testes ubalansene fram, vi finner avbalanseringsmetoder og gjennomfører de. Vi tester om det skal gjøres noe hjemmearbeid og/eller om klienten skal ha noe i tillegg f.eks homøopatisk middel, blomstermedisin, kosttilskudd e.l.

Ved 2. konsultasjon går vi, etter en liten (helst) samtale, rett på testing av ubalanser, osv.


  1. Tar vanligvis 2 timer

  2. Tar ca 1,5 timer

Ved denne formen for konsultasjoner vil du få jobbet dypt og mulighetene for forandring og utvikling er stor. Det kan også gjøre en enklere konsultasjon, som tar 1 time, hvor vi bare konsentrer oss om ett energisystem og ikke går i dybden, men avbalanserer og skaper ny flyt og bedre energi. Den metoden egner seg også godt som en oppfølgende /forebyggende behandlingsmåte.

Noen klienter er vanskelig (umulig) å teste, så da kan den beste framgangsmåten være bare samtale, slik at behandlingen blir som en coaching.

Albert Einstein sa: "Problemer kan ikke løses ved å benytte den samme bevissthet eller tenkning som skapte problemene."

 

Du er hjertelig velkommen