Om astrologi

  • Er et språk med 12 stjernetegn, 10 planeter og 12 livsområder som alfabet.
  • Hvordan de «snakker» sammen og påvirker hverandre.
  • Symbolspråk basert på en språklig overnskomst med universets intelligens.
  • Åndsvitenskap  basert på et åndelig perspektiv på tilværelsen
Astrologi

 

De fleste av oss kjenner til astrologi, kanskje aller mest med 5 linjer i et ukeblad, dette blir meget generelt. Vi har alle et eget ”skattekart” som i et astrologisk perspektiv defineres ut ifra; fødselsdato, fødselstidspunkt og fødested.

Astrologi er tolkninger av energier satt i system.  Energiene fra planetene og stjernebildene vi har i det ytre rom, påvirker oss. Sola gir energi, den gir liv til alle og alt,  til planter/dyr,  det kan vi se. De fleste av oss føler en gledelig energi når sola skinner på kroppen vår. Vi kjenner til, at månen påvirker flo og fjære som er vann. Vi er samtidig klar over at vi mennesker også innehar vann i kroppen vår. Da er det for meg helt forståelig og gir mening, at også de andre planetene der ute, de vi ikke ser, også har en påvirkning på også oss mennesker.

Esoterisk astrologi er med et sjelelig perspektiv. Vi vokser med livet, kunnskapsbanken vår blir større. Det vi skal lære om oss selv og i møte med andre, kan vi lære mer om, ved å forstå mer om ens eget  fødselshoroskop, som er relevant hele livet. Ønsker du å oppdage mer om deg selv, få en ny forståelse for hvordan du påvirker og kommuniserer med menneskene rundt deg og å vite mer om hva du tiltrekker deg og hvorfor.

Da har jeg verktøy som kan hjelpe deg.