Mette Telnes

Kinesiolog

Mob. 99 29 55 71

mettetelnes@yahoo.com

Min bakgrunn i frisørbransjen,gjennom 32 år, har gitt meg en genuin interesse for mennesket og dets natur. Da samtalen med kunden ble det mest interessanteved jobben min,bestemte jeg megfor å ta steget fullt ut og bli en terapeut.

Har i løpet av 2010/11/12 utdannet meg til naturterapeut. Har tatt grunn- medisinsk fag og veks-fag i tillegg til terapiformen kinesiologi. Er medlem i NLH, Norges Landsforbund av Homøopraktikere. Har også gått livets skole gjennom egen sykdom og tap. Noe som er med på å gjøre dette arbeidet meget meningsfyllt. Jeg legger stor vekt på å møte mennesket der det er, fordi mennesket er uendelig forskjellig og ethvert menneske er enestående.

Kinesiologi,- bygger på kroppens egne selvhelbredende krefter. Omfatter hele mennesket- KROPP, SINN OG SJEL. Brukes også forebyggende. Det benyttes flere kjente terapiformer i en kinesiologibehandling. F.eks: soneterapi, akupressur, homøopati, øreakupunktur, coaching, tankefelt- terapi, kraniosakralterapi m.m. Mitt spesialfelt er å avdekke de mønstre som styrer deg i hverdagen, og som får deg til å reagere akkurat som du gjør. Ved å frigjøre deg fra dine mønstre, vil du kunne føle deg mere fri til å være deg selv og ta valg som er riktig for deg.

Om du ønsker bedre livskvalitet, fysisk og mentalt, å nå dine mål, få ny innsikt, eller et Pusterom hvor du har fokus på deg selv, så kan mine verktøy være til hjelp for deg.

Du er hjertelig velkommen.

Pusterom